• 01
 • 02b
 • 03
 • 04
 • 05
 • 06
 • 07
 • 08
 • 09
 • 10
 • 11
 • 12

Aktuális Hírek

Tanév végéhez közeledve...

Tisztelt Szülők!

Március 16-ától a digitális tanrendre történő átállás új feladatot jelentett a diákoknak, a szülőknek és a pedagógusoknak is. A szorgalmi időszak végéhez közeledve köszönjük mindenkinek a munkáját. A tanév június 15-éig tart. A Pécsi Tankerületi Központ tájékoztatása alapján idén iskolai ünnepély nem tartható. A járványügyi előírásokat betartva ballagásra és bizonyítvány osztásra sor kerülhet. Erről később adunk tájékoztatást. 

Az iskolában maradt felszerelésért, a gyerekek személyes holmijáért május utolsó hetében 9-től 11 óráig lehet bejönni a biztonsági intézkedések betartásával.

 

2020. 05. 21.

Iskolavezetés

 

Tankönyvrendelés 2020/21-es tanév

1-4. osztály
A tankönyvek ingyenesek és SAJÁT példányok, nem kell őket visszahozni és a gyermekek nem kapnak könyvtári, használt példányokat sem.
A most használt könyveket sem kell visszahozni, abba a diákok nyugodtan írjanak bele!

5-8. osztály
A tankönyveket könyvtári állományból, használtan kapják a diákok, ezeket vissza kell hozni, a munkafüzetek saját példányok lesznek és újak. 
Ehhez nagyon fontos, hogy a most kint lévő tankönyveket a felső tagozatosoknak VISSZA KELL HOZNIUK. 
A 8. évfolyamosoknak a bizonyítvány átvételekor kell a kölcsönzött tankönyvekkel leszámolniuk, az 5-7. évfolyam szeptember elején csak akkor veheti át az új évfolyam tankönyveit, ha visszahozza az előző évit.

Együttműködésüket, megértésüket köszönjük szépen!
Kívánunk mindenkinek jó egészséget, sikeres otthoni tanulást!

 

Az iskolapszichológusi online tevékenységről

Mentális egészségmegőrzést támogató tartalmakhoz látogasson el az Iskolapszichonline oldalára

(  https://www.facebook.com/sellyeimaria/?view_public_for=111990083761331 )

 

Segítség a szülőknek

Az alábbi anyag megosztásával a szülőket szeretnénk segíteni a digitális munkarendre való átállásban, az otthoni napirend, tanulás feltételeinek kialakításában.
Amennyiben kérdésük, kérésük van, minket e-mailen keresztül érnek el.

Sellyei Mária, pszichológus ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) és
Tarr Judit, iskolai szociális segítő (  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Segítség a szülőknek

 

Biztosítás

A Magyar Állam nevében a Miniszterelnöki Kormányiroda két naptári évre – 2020. január 1-jétől 2021. december 31-igtartó időszakra – szóló szerződést kötött az UNIQA Biztosító Zrt.-vel annak érdekében, hogy az Általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosításról szóló 119/2003.(VIII.14.) Kormányrendeletnek megfelelően a biztosított korosztályba tartozó magyar állampolgárok államilag finanszírozott balesetbiztosítási védelemben részesüljenek.

Kárrendezés helye:
7621 Pécs Citrom u. 2 (Colonia Üzletház)
Telefon: 72/249-473)
Az orvosi ambuláns lapot vinni kell.

Megújult a játszótér

Köszönjük a felajánlásokat, melynek segítségével fel tudtuk újítani a gyerekek kedvenc mászókáit. Ismét birtokba tudták venni a várat.

  

Pályaválasztási tájékoztató

A pályaválasztás előtt álló 8. évfolyamos tanulók számára készült Pályaválasztási tájékoztató a 2019/2020-as tanévre című elektronikusan megjelenő kiadvány elérhető a Pályaválasztás Baranya honlapon. (www.palyavalasztasbaranya.hu)

 

Pécsi Mezőszél Utcai Általános Iskola