Tájékoztatás

Tisztelt Szülők!

Új jogszabály lépett életbe, az EMMI módosításából idézünk:

Tájékoztatom, hogy a Kormány az óvodás és általános iskolás gyermekeket nevelő családok helyzetének megkönnyítése érdekében úgy döntött, hogy eltérően a 2021: március 5-én kiadott szabályoktól az óvodákban és az általános iskolákban a szülők igénye és kérelme alapján biztosítani kell a gyermekfelügyeletet. A Kormány erre vonatkozó, mai rendelete a Magyar Közlönyben olvasható. A köznevelési intézmények működését érintő egyes veszélyhelyzeti intézkedésekről szóló 17/2021. (111.5.) EMMI határozat vonatkozó rendelkezését a mellékelt 18/2021. (111.6.) EMMI határozattal módosítottam.

Kérem, hogy a gyermekfelügyelet lehetőségéről legyenek szívesek tájékoztatni a szülőket. Tekintettel ugyanakkor arra, hogy a rendkívüli intézkedések fő oka a járvány terjedésének megakadályozása, kérem, hogy az igények felmérése során ösztönözzék a szülőket arra, hogy a gyermekfelügyeletet valóban csak a legszükségesebb esetekben különösen munkavégzés vagy a védekezésben való részvétel miatt vegyék igénybe.......

 

Ennek értelmében a legszükségesebb esetekben felügyeletet biztosítunk a gyermekek számára.

Az ügyelet GYERMEKFELÜGYELETET JELENT,  az összevont ügyelet  miatt  A TANULÁST NEM TUDJUK BIZTOSÍTANI. 

A 10. hétre 2021. március 8-án 15.00 óráig lehet jelentkezni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. Kérjük, jelezzék, hogy hány óráig igénylik a felügyeletet.

A következő hetekre (napokra) vonatkozó igényüket az ügyelet előtti hét péntekén 12 óráig szíveskedjenek elküldeni.

 

Kérjük a szervezés miatt a határidő betartását!

Köszönjük együttműködésüket!

 

Üdvözlettel: Iskolavezetés